Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Martin Schoenmakers, geboren op 12 juni 1977 in Den Haag. Op 18 jarige leeftijd haalde ik als dienstplichtig militair mijn auto rijbewijs en de liefde voor het autorijden was geboren. 3 jaar later haalde ik, inmiddels werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee, het vrachtauto en het motorrijbewijs en ik had er weer een hobby bij. Na een aantal jaar bij de Marechaussee als motorrijder te hebben gewerkt ben ik begonnen als rij instructeur, een mooi vak waarin ik de door mij opgedane kennis en ervaring kan overdragen aan mijn leerlingen. 

Naast de rijschool organiseer ik onder de naam bergtrainingopdemotor.com voortgezette rijopleidingen voor motorrijders zoals de bergtraining, motorrijden bij duisternis, regiotrainingen enz. Ook kun je me regelmatig vinden op de anti-slip school in Moordrecht waar ik automobilisten leer hoe ze moeten handelen in noodsituaties en tijdens een slip. Maar ook verzorg ik daar trainingen in de ongeval simulator en met 4x4 terrein auto’s.

Collega´s en leerlingen omschrijven mij als een rustige, geduldige instructeur en met gevoel voor humor.

Ik hoop je een keer te mogen begroeten in de lesauto, tijdens de theorie op de motorfiets of op de bromfiets

 

Met vriendelijke groet Mart