Waarom verder leren?

Je hebt je rijbewijs. Dus je kunt rijden.......toch?

Na het behalen van je auto of motorrijbewijs bij het CBR heb je voldoende basis kennis en vaardigheid om veilig met je auto of motor door het verkeer te komen laten zien. Hierna kun je ervaring opdoen en hier en daar zelfs nog een beetje leren van je fouten.

Het verkeer veranderd. De auto en/of motorfiets veranderd ook. Alleen blijft vaak de bestuurder een beetje achter bij de veranderingen. Er zit tenslotte niemand naast je die je op je schoonheidsfoutjes wijst, of die je bijbrengt dat je, als je het op een andere manier doet, het misschien wel eens beter, sneller en veiliger kan. 

Vanuit die gedachtengang biedt Mart niet alleen rijopleidingen, maar ook trainingen. Bij deze rijvaardigheidstrainingen zijn wij geen instructeur, maar een coach die jou begeleidt naar een hoger niveau. Of dat nu is voor de auto, denk hierbij aan de training het nieuwe rijden of de training omgaan met ADAS systemen. Ook voor de motorrijder hebben wij verschillende trainigen, zoals een bergtraning, RMT of training rijden bij duisternis


Ook voor bestuurders met (kantelbare) een 3 wielige motorfiets hebben wij een training zodat ook zij veilig en beheerst aan het verkeer kunnen deelnemen.

Ouderen in het verkeer

Ook voor ouderen bieden wij verschillende trainingen en begeleidingen. Van een kleine bijscholing voor de theorie of praktijk, tot een volledige begeleiding bij een CBR oproep (een zogenaamde artikel 130)

Voor meer informatie of het aangaan van een persoonlijk gesprek, bel 06-46227100 of email ons.

Rijangst

Ook voor mensen met rijangst of bij de heropstap of instap na een verkeersongeval kunnen wij een persoonlijke begeleiding biedden. Na een persoonlijk gesprek zetten wij stappen om u weer terug te begeleiden tot een zelfstandig en veilige bestuurder die vol zelfvertrouwen weer de weg op kan.