Hoe leer jij voor de theorie

Om een auto, motor of bromfiets rijbewijs te halen moet je in het bezit zijn van de theorie. Voorbereiden voor dit theorie examen bij het CBR kan op verschillende manieren. Op deze pagina geven wij de verschillende manieren van leren aan. Zodoende kun jij zelf keuze maken die het beste bij jou aansluit. Wij wensen je alvast veel succes.

Theorie cursus

Theorie cursus


Naast zelfstudie biedt mart rijopleidingen en trainingen regelmatig klassikale theorie cursussen aan. 

Klik Hier voor meer info en de datum van de volgende cursus.

Individuele theorie les

Veel moeite met de theorie of geen zin in klassikale lessen. 

Klik hier voor meer info over onze individuele theorie lessen.

Gratis je theorie oefenen?
Theorie boek

 

 

Leren uit een boek is natuurlijk de meest voor de hand liggende methode. Je kunt de boeken natuurlijk kopen op marktplaats of lenen bij de bibliotheek. Onze ervaring leert echter dat je dan goed moet kijken of het boek nog wel up-to-date is. Bij Mart rijopleidingen en trainingen leveren wij theorie boeken en oefen boeken die rechtstreeks bij de fabrikant vandaan komen. Zo ben je natuurlijk verzekerd van juiste informatie welke goed aansluit bij de huidige regelgeving en bij het CBR examen.

Theorie boeken zijn al te verkrijgen vanaf € 24.50 per stuk

CD Rom

De CD-Rom's welke wij leveren dienen als aanvulling op de theorie boeken. Weten of je goed hebt geleerd of je voorbereiden op het theorie examen vanachter de Laptop of PC. 

Online leren

Het nieuwste op het gebied van theorie leren is online. Via de PC, laptop, tablet of smartphone inloggen op de site van de fabrikant en zo online theorie vragen maken of zelfs het hele boek doorlezen is allemaal mogelijk. Het voordeel hiervan is dat je altijd de laatste versie van de leerstof bij de hand hebt. 

I-Theorie

Via het systeem van I-theorie kun je zelfs direct controleren of je het geleerde hoofdstuk goed hebt begrepen en desnoods dit hoofdstuk direct opnieuw doornemen. Zodoende weet je zeker dat alles duidelijk is voor je aan het theorie examen gaat beginnen. Ook heb je via I-theorie de beschikking over 50 CBR oefen examens. 

 

De advies verkoopprijs van I-theorie is 69,00 Nu bij Mart rijopleidingen en trainingen te verkrijgen voor € 50 en ben je leerling bij Mart rijopleidingen dan is de I-theorie zelfs nog goedkoper. vraag hiernaar bij jouw instructeur.

 

Voor meer info over Lens media ITheorie: Theorie leren