Gratis je rijbewijs halen dat bestaat natuurlijk niet. Bij Mart rijopleidingen en trainingen geloven wij niet in onmogelijke prijzen en lokkertjes waar jij later spijt van krijgt. Met een "open vizier" en in alle eerlijkheid willen wij transparant zijn. Ook in onze lesprijs.

Ieder mens leert op zijn eigen tempo, vaak afhankelijk van eerdere ervaringen, aanleg en lesfrequentie. Om ervoor te zorgen dat je geen pakket aanschaft waar veel te veel (of te weinig) lessen in zitten hebben wij Het pakket opgedeeld in kleine pakketten. Zo zit je altijd goed en kun je de kosten mooi spreiden. Uiteraard kun je ook kiezen voor losse lessen. 

 

De mogelijkheden:

Losse lessen.

Bij losse lessen reken je per les af bij de instructeur. Komt het qua planning of financieel even niet uit dan sla je een keer een les over. Geen probleem bij Mart rijopleidingen. Het afrekenen gebeurt na de les per (mobiele) pin of contant. 

 

Auto rijles per 90 minuten € 67.-

 

Auto start pakket


Met het start pakket begin je gelijk goed met je auto of motor rijlessen. Naast 2x 90 minuten rijles zit er ook een theorie leer systeem (e-theorie t.w.c. 50,-) en voor de auto een praktijk boek bij. Een betere start kun je niet maken.

Start pakket Auto (2x 90 minuten autorijles, i-theorie, praktijkboek) € 175.00

 

4 of 8 auto rijlessen pakket


Wil je niet iedere les apart afrekenen of wil je genieten van korting op je rijles. Met het4 of 8 rijlessen pakket reken je vooraf een aantal lessen af en ontvang je gelijk een leuke korting. 

4 auto rijles pakket (6 uur rijles)   256,- (i.p.v. € 264,-)

8 auto rijles pakket (12 uur rijles) € 500,- (i.p.v. € 528,-)

12 auto rijles pakket (18 uur rijles) € 740,- (i.p.v. € 806,-)


Auto Praktijk examen pakket


het einddoel van je rijopleiding. Het rij examen. Een spannend moment maar door de goede voorbereiding natuurlijk een peuleschilletje.

In het pakket zitten de volgende zaken:

1 uur voorrijden

1 praktijk examen CBR (incl. autohuur en begeleiding)

Thuisbrengen na het examen

Het auto praktijk examen pakket kost € 290,- (i.p.v. € 306,55)


Met deze 'deel' pakketten kun je net zoveel lessen afnemen wat jij wil. Uiteraard kan jouw instructeur je een goede inschatting gevan van het aantal benodigde lessen. 

 

Wil je eens kijken hoe Mart rijopleidingen in zijn werk gaat, boek een try-out les voor € 25,-- en ervaar het zelf. uiteraard is de try-out les geheel vrijblijvend.

"Je slaagkans bij een rijschool hangt af van vele factoren, zoals het aantal lessen dat gegeven wordt, de instructeurs en de lesmethodes. Ook diversiteit in kandidaten en de lesauto's (automaat of schakelen) zijn van invloed op de slagingspercentages.

Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je zo snel mogelijk het examen aanvraagt."

(bron: CBR)