2 wielen en een lege weg, dat is vrijheid!

"Bij de Zoetermeerse Motorrijschool Mart rijopleidingen en trainingen leer je niet alleen goed motorrijden, we maken een echte motorrijder van je!"


Motorrijden is meer dan alleen een manier van verplaatsen. Het is een hobby, een passie en voor sommige zelfs een 'way-of-life'.

Wie gaat jou goed leren motorrijden?

KNMV Rijschool Zoetermeer

Een goede en gedegen motoropleiding staat aan de basis van jouw nieuwe carriere als motorrijder. Met de KNMV gediplomeerde instructeur (kortweg KGI genoemd) van Mart Rijopleiding en Trainingen ben je verzekerd van zo'n gedegen motorrijopleiding.
 
 
Naast de wettelijk verplichte opleiding en bijscholing volgen KGI'ers vrijwillig een voortgezette instructeurs opleiding en laten zij zich jaarlijks bijscholen op het gebied van verkeersregels, motorfiets dynamica, risico vermijdend rijgedrag en nog veel meer motor gerelateerde onderwerpen waar jij als aankomend motorrijder profijt van hebt.
 
Het KGI logo staat dan ook garant voor vakbekwaamheid en kwaliteit van jouw motor rij instructeur.  
 

Een leuk bijkomend voordeel is dat je als motorleerling bij Mart rijopleidingen en trainingen een gratis lidmaatschap van de KNMV cadeau krijgt. Toch mooi meegenomen.

 

Alles in huis voor een complete motor rijopleiding

De motorrijlessen bij de Zoetermeerse rijschool Mart rijopleidingen en trainingen starten aan onze praktijk ruimte aan de Groeneweg in Zoetermeer (Wijk Rokkeveen). Vanuit deze goed bereikbare locatie nabij station Zoetermeer Oost starten we iedere rijles met het afstemmen van het lesdoel en het aantrekken van de benodigde kleding.

 

Motorkleding...

Heb je geen eigen motorkleding dan kun je deze kosteloos bij Mart rijopleidingen en trainingen lenen. De instructies onderweg gaan via een portofoon verbinding en in principe rijdt de instructeur altijd met de motor achter jou aan.

 

on-board-camera...

Geregeld zal de instructeur tijdens de les de les camera monteren zodat hij je hiermee kunt wijzen op je goede en jouw te verbeteren punten. Ook maakt de instructeur tijdens de les gebruik van een tablet waarop hij je filmpjes en foto's kan laten zien over het te leren onderwerp.

 

Vorderingen...

Aan het einde van iedere rijles wordt er in de praktijk ruimte nog even nagepraat en worden de vorderingen bijgehouden in de digitale leer omgeving (e-rijschool). Met dit systeem kan jij thuis ook precies je vorderingen volgen, nieuwe afspraken maken en eventueel afspraken wijzigen of annuleren. Ook is er een speciale (gratis) e-rijschool app waarmee je dit gemakkelijk op je tablet of smart-phone kunt doen.

 

Welke motor opleiding past het beste bij jou?

Hoe jij de rijopleiding wilt indelen staat je helemaal vrij. 1 a 2 keer per week of via een verkort traject een zgn. spoed opleiding. Tijdens een proefles kan de instructeur je adviseren wat voor jou het beste plan van aanpak is om het motorrijbewijs te behalen.

Meer informatie over onze pakketten en prijzen, klik dan hier