Moeite met leren?

Liever niet in een klaslokaal leren voor de theorie?


Dan is de individuele theorie begeleiding van Mart rijopleidingen en trainingen iets voor jou. De instructeur helpt jou stap voor stap op weg naar je theorie. Hierin zijn er 2 mogelijkheden.

individuele theorie sessies.

We maken een afspraak voor een individuele theorie sessie. Deze sessie duurt minimaal 1 uur. Voor de eerste sessie ontvang je van de instructeur een vragenlijst zodat hij weet welke onderwerpen er behandeld dienen te worden. De hele theorie uitleggen in 1 uur is natuurlijk onmogelijk. Indien er vervolg sessies gepland worden dan krijg je huiswerk mee. 

Deze sessies worden vaak gevolgd door leerlingen die erg veel moeite hebben om door het CBR examen te komen. 

Individueel theorie pakket 


je bent niet in staat om klassikale lessen te volgen bij een rijschool, maar wil toch een stuk extra uitleg en begeleiding. Dan is het individuele theorie pakket wellicht voor jou. 

In een telefonisch introductiegesprek stellen we vast wat voor jou de beste stappen zijn. Tijdens de eerste sessie ontvangt je een I-theorie pakket met online e-theorieboek en examen vragen. Heb je liever een papieren exemplaar dan kan dat natuurlijk ook. We leggen de beginselen van de theorie uit en je krijgt uitleg over het I-theorie pakket. Samen met de instructeur spreek je af welke hoofdstukken uit de theorie je voor de volgende afspraak afgerond hebt. De instructeur kan via het internet je vorderingen in de i-theorie volgen en zal geregeld contact met je opnemen om te vragen hoe het leren gaat.

tijdens de vervolg afspraken worden de vorderingen besproken en de lastige punten verder uitgelegd. En uiteraard worden er nieuwe afspraken gemaakt voor het huiswerk.

 

In het individuele theorie pakket zitten:

- I-theorie pakket

- 3 uur individuele theorie sessie's (extra sessie's a €25 per uur mogelijk)

- telefonische en e-mail consults. *

- theorie examen (klassikaal)**

*gedurende 3 maanden na 1e sessie

** individueel theorie examen CBR  tegen toeslag (€57.00)

 

de prijs van het individuele theore pakket bedraagd € 150

 

 

Alle individuele theorie sessies worden in principe verzorgd op de rijschool. Liever bij jou thuis de instructeur ontvangen, neem contact op voor de mogelijkheden en de voorwaarden