brommer rijles

De bromfiets opleiding

Als je bijna 16 bent (15,5 jaar oud) mag je het theorie examen gaan doen en vanaf de dag dat je 16 jaar oud wordt kun je beginnen met lessen en het praktijk examen doen.(mits je dan al geslaagd bent voor de theorie).

Mart rijopleidingen en trainingen begrijpt dat jij zo snel mogelijk je ‘scooter rijbewijs’ wilt halen, maar wij begrijpen ook jouw vader en moeder die het liefst zien dat jij zo veilig mogelijk aan het verkeer gaat deelnemen. Daarom bieden wij het Bromfiets Compleet pakket.

In het bromfiets compleet pakket zit alles wat jij nodig hebt om goed en veilig te leren rijden op een bromfiets of snorfiets. Van de theorie tot en met het praktijk examen.

Theorie

Om het spelletje goed te kunnen meespelen in het verkeer moet je kennis hebben van de verkeersregels. Om je goed voor te bereiden op het theorie examen zit er in het bromfiets compleet pakket een theorie boek en een theorie examen. Wil je online of via een CD-rom examens oefenen zijn hiervoor aanvullende materialen te koop bij de rijschool tegen een gereduceerd tarief.

Heb je de theorie al gehaald, dan hebben wij ook een pakket zonder theorie.

Tientje voor een vriendje!

 

Ben je bij ons (bromfiets) leerling of ben je dat geweest en je meldt een nieuwe bromfiets leerling aan dan ontvang je € 10,- handje contantje. 

Wat zijn de voorwaarden?

- Je mag onbeperkt nieuwe leerlingen aanmelden.

- Je ontvangt je beloning indien de nieuwe leerling een bromfiets (compleet) pakket afneemt.

- aanbieding geld voor nieuwe bromfiets leerlingen.

- maximaal 1 beloning per nieuwe leerling

 

Hoe werkt het? heel simpel,

vraag de nieuwe leerling om jouw naam te noemen bij aanmelding. Wij regelen de rest en je ontvangt vanzelf bericht wanneer je jouw beloning mag komen incasseren.

Praktijk

Zodra je in het bezit bent van de bromfiets (categorie Am) theorie en je bent 16 jaar kun je starten met de praktijk lessen. In het bromfiets pakket zit alles wat de gemiddelde leerling nodig heeft om op examen te gaan. Bij onze bromfiets opleiding werken wij nauw samen met onze partner rijschool 'verkeersschool noordzee' uit delft.

De rijlessen starten en eindigen in ons pand aan de Groeneweg in Zoetermeer (rokkeveen). Hier staan de bromfiets en en hebben alle benodigdheden om jouw rijles tot een succes te maken.

Wat kost het?

In het bromfiets pakket zit 6 uur rijles plus het praktijk examen en kost € 340.- (zonder theorie pakket)

wil je ook een theorie pakket met theorie examen, kies dan voor het bromfiets compleet pakket voor € 396,-


Waarom lessen bij Mart?

Je komt niet alleen voor de scherpe prijs, bij ons ben je verzekerd van een leuke opleiding. Geen scheldende instructeur, maar een instructeur die inleeft en mee leeft. Fouten maken mag, als je er maar wat van leert, dat is het motto. Kortom, het recept voor een geslaagde opleiding bij Mart rij opleiding.

 

 Wil je meer informatie over de prijzen klik hier