Reacties van leerlingen
"Martin is zichtbaar een ervaren rij-leeraar die extra meters maakt om zijn leerlingen te laten slagen
dit met veel humor en waar nodig de juiste handvatten."
 
Mike, Zoetermeer (Auto)
 
 
 
"Met heel veel plezier mijn auto rijbewijs gehaald en dat in 35 uur, dat had ik echt niet verwacht van mijzelf. Mart is een absolute aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen!"
 
Kim, Zoetermeer (Auto)
 
 
"Drie lessen gehad. Top kwaliteit! Legt uit, laat zien en geeft ruimte om te oefenen. Door humor te gebruiken weet Mart de lessen leuk te houden. En zekere aanrader...."
 
Jorn, Delft (Motor)
Dè Auto rijschool van Zoetermeer

 

"Bij Auto en Motor rijschool Mart rijopleidingen en trainingen in Zoetermeer ben je aan het juiste adres voor de beste auto rij opleiding."

Autorijles zoetermeer

 

Mart rijopleidingen en trainingen staat garant voor een persoonlijke aanpak en gestructureerde rijlessen zodat je niet onnodig aan het lessen bent om het rijbewijs te bemachtigen. Wij leiden je niet alleen op voor het rijbewijs, we zorgen ervoor dat je een veilige en verantwoorde bestuurder wordt. Wil je meer informatie over onze werkwijze, klik dan hier.

 

 


Losse lessen of een pakket

Bij de Zoetermeerse Auto en Motor rijschool Mart rijopleidingen en trainingen bepaal je zelf hoe je jouw opleiding indeelt. Een of meerdere lessen per week. Betaal je per les, of een aantal lessen vooruit?. We hebben bij Mart rijopleidingen en trainingen ook het Rijles compleet pakket. Hierin zitten alle benodigde lessen, materialen en examens die de gemiddelde leerling nodig heeft om klaar te zijn voor het rij examen.

Klik hier voor meer informatie over onze lesprijsen en pakket mogelijkheden.


 

Een splinternieuwe renault Clio. Wordt dat jouw lesauto?

Auto Rijschool zoetermeer


Goed materiaal is essentieel voor een goede rijopleiding. De Auto rijlessen bij Mart rijopleidingen en trainingen worden verzorgt in een splinternieuwe Renaul Clio (Diesel). Deze auto is met zorg geselecteerd om jouw lesauto te worden. Hij rijdt soepel en is niet overdreven groot zodat je hier ook makkelijk mee overweg kan bij bijvoorbeeld de bijzondere verichtingen. De auto wordt ook met zorg onderhouden en met regelmaat gewassen. Je wilt toch niet vuile auto gezien worden? 
Proefles

Auto Rijles Zoetermeer

Wil je een keer een les proberen? Dat is uiteraard mogelijk en geheel vrijblijvend. Wij begrijpen als geen ander dat een goede klik tussen de rij instructeur en de leerling belangrijk is voor een goed verloop van jouw rijopleiding. Voor meer informatie over de mogelijkheden en aktie prijzen van een proefles kun je contact opnemen met: Info@martrijopleidingen.nl of 06-46227100 of 079-3603236 (mocht het mobiele nummer niet opgenomen worden dan zou het best kunnen zijn dat we druk in een rijles zitten. Dan worden we liever even niet gestoord. Spreek een bericht met je telefoon nummer en er wordt zo spoedig  mogelijk contact met je opgenomen).